Breugelbuffetten:

Bij een Breughelbuffet moet je eerst de sfeer weegeven: tafelkleren met rode en witte ruitjes, veldbloemen, kaarsen, kruiken met wijn/bier, grote flessen bier... Een grote ham in een hamklem kan centraal staan. Verder behoren kippenboutjes, allerlei worstjes en een grote pot boerenpattot de mogelijkheden.

Breugelbuffetten zijn verkrijgbaar vanaf 16 personen aan de aangegeven prijzen.
Deze buffetten serveren wij bij voorkeur tussen september en april vanwege het winters karakter.

BREUGELBUFFET 1

Ajuinsoep & Tomatensoep met balletjes


Boerenworst met vleessaus
Frikadellen met tomatensaus
Stoofvlees op grootmoeders wijze
Spek op zijn Belgisch
Konijn met Pruimen


Wortelstoep & Boerenkoolstoemp

BREUGELBUFFET 2

Erwtensoep & Tomatensoep met balletjes


Zwarte en witte pensen
Frikadellen met krieken
Stoofvlees op grootmoeders wijze
Vleesribben
Gebraden kippenbouten
Wortelstoep & Boerenkoolstoempot
Konijn met Pruimen


2 soorten stamppot naar keuze

BREUGELBUFFET 3

Erwtensoep & Kippensoep

Vleesribben & braadworsten
Frikadellen met krieken
Vleesbrood (vleeskoek)
Vol au vent uit grootmoederstijd
Gebraden Kippenstukken

2 soorten stamppot naar keuze

BREUGELBUFFET 4

Goulashsoep & Kervelsoep


Varkensgebraad met champignonsaus
Frikadellen in tomatensaus
Spek op zijn Belgisch
Stoofvlees op Vlaamse wijze

Gebraden kippenstukken
Konijnstoofsel
Vleesribben

2 soorten stamppot naar keuze

BREUGELBUFFET 5

Erwten & Fijne groentesoep met kipballetjes


Filetgebraad met jagersaus
Zwarte en witte pensen
Stoofvlees op grootmoeders wijze
Spek op zijn Belgisch
Konijn op grootmoeders wijze
Frikadellen met tomatensaus
Gebraden kippenbouten
Boerenkoteletjes

 

2 soorten stamppot naar keuze

BREUGELBUFFET 6

Erwtensoep & Goulashsoep


Zwarte & Witte pensen & braadworst
Rundertong met Madeirasaus
Bourgondisch stoofvlees

Filetgebraad champignonroomsaus
Boomstammetjes met vleesjus
Gezouten Spek
Kip met appelmoes


2 soorten stamppot naar keuze

BREUGELBUFFET 7

Ajuinsoep & tomatenroomsoep

 

Assortiment braadworsten

Gehakballetjes in tomatensaus

Warme beenham met jagersaus

Vleesrib van de chef

Gebakke spek

Stoofvlees op grootmoeders wijze

Kip met warme appelmoes

Konijnstoofsel met pruimen.

 

2 soorten stamppot naar keuze

BREUGELBUFFET 8

Erwtensoep & Kervelsoep

 

Vleesribben van de chef

Gebakke spek

Braadworst met appelmoes
Varkensfiletgebraad champignonroomsaus
Boomstammetjes met vleesjus
Konijnstoofsel met pruimen

Vol au vent / Videe

Stoofvlees op Vlaamse wijze

Gehakballetjes in tomatensaus

Kalkoenborst met druivensaus


2 soorten stamppot naar keuze

KOUD BREUGELPALET 9

Kip met appelmoes
Ardeense gerookte Ham met meloen
Boeren- of Ardeense Paté met uienconfituur
Gehakballetjes met graanmosterd
Gevulde eitjes (vulling chef)
Vlaamse beenham / Breugelham
Gebakken kippenstukken

Varkensgebraad & Kalkoenrollade
Kop in tomaat & Kipkap
Fijne plakjes rosbief

Gehakbrood uit grootmoeders tijd

 

Broodjes assortiment & Donker brood
Uitgebreide saladebar van de chef
Botertjes en sausen

STAMPPOT SOORTEN:xxxxx

Wortelstamppot

Boerenkoolstamppot          

Savooistamppot

Spinaziestamppot

Spruitjesstamppot

Natuurstamppot / puree

Knolselderstamppot

Rode Koolstamppot

Witloofstamppot

Gebakke aard. / Krieltjes