Suggesties van de Chef:

Traiteur Raf Loos presenteert opnieuw heel wat nieuwe lekkernijen op het suggestiemenu.
We bieden opnieuw enkele klassiekers en nieuwe topgerechten. Zo heeft uw knorrende maag geen reden tot klagen en trakteert u zichzelf op een verwenbeurt!

Op deze pagina vindt u ook onze suggesties: speciale, tijdelijke gerechten van de chef die geen deel uitmaken van de vaste menukaart.
Wenst u zelf een menu samen te stellen in samenspraak met ons?
Dat kan! Hiervoor komt u wel best even ter plaatse.

Soep:

• Tomatenroomsoep
• Tomatengroentesoep
• Kervelsoep /roomsoep
• Aspergesoep
• Bloemkool – Broccolisoep
• Kippen crème soep
• Kippenbouillon fijne groenten
• Uiensoep
• Groentesoep
• Broccolisoep
• Paprikasoep
• Waterkerssoep
• Wortelsoep
• Maîssoep

• Tomatensoep met ball.
• Agnes Sorellesoep
• Erwtensoep met spekjes
• Erwtensoep met rookworst
• Uiensoep met spekjes
• Broccolisoep met boursin
• Vissoep
• Minestronesoep

• Witloofroomsoep
(gerookte zalm snippers)
• Champignonnencremesoep
• Spinaziesoep gerookte zalm
• Curry soep met fijne kaas
• Pompoensoep met zongedr. tomaatjes
• Aspergeroomsoep met grijze garnalen
• Ossenstaartsoep
• Goulashsoep
• Pittige Goulashsoep

• Supplement:
Stock brood + Kruiden boter
(1/3 stockbrood per person wordt voorzien)

Hoofdgerechten (Menu):

Bij al onze hoofdgerechten zijn sauzen en aardappel-
Kroketten, aardappelpuree of gratin in de prijs
inbegrepen. Alsook de groentekrans (boontjes,
worteltjes en bloemkool) zijn inbegrepen.

• Filetgebraad
• Varkenshaasje
• Varkenshaasje Marengo
(Basis bruine saus met ui, witte wijn en
Tomatenblokjes, tijm)
• Varkenshaasje boschampignons
• Kipspiesjes met pinda saus
• Rundstong (Vanaf 4p)
In Madeira saus
• Rosbief
• Blinde vink op zijn Grieks
• Kipfilet met roze pepersaus
• Kipfilet met paprika – tomatensaus
• Kipfilet met zachte kerrie
• Kalkoenpasteitje met prei
• Kalkoengebraad
• Cordon bleu met ananas
• Kalkoenrollade
• Kalfsmedaillon met roze peper
• Parelhoenfilet met fijne kruiden
• Konijn op grootmoeders wijze
• Vispannetje
• Vispannetje in tomatenroom
• Stoofvlees op grootmoeders wijze
• Eendenborstfilet wild saus
• Zalm in witte wijnsaus
• Gebakken Zalm met saffraan saus
• Zalmfilet “ Bercy”
(Witte wijnsaus met sjalot en peterselie)
• Zalm in Dijonsaus
• Kabeljauwfilet
• Kabeljauw haasje met bearnaisesaus
• Tongrolletjes in preisaus + gerookt spek
• Tonijnsteak in fijne groente saus

Voorgerecht Koud:

• Kipcocktail
• Exotisch kippenslaatje
• Zalm Cocktail
• Garnaal Cocktail
• Tomaat crevettes (grijze garn.)
• Parma Ham Meloen
• Zalm Garnaal Cocktail
• Gerookte Visschotel
• Asperges met gerookte zalm
• Wildpastei met uienconfituur
(Afhankelijk van het seizoen)
• Corsicaanse tomatensla
(met mozzarella)
• Cocktail van scampi’s in looksaus

Voorgerecht Warm:

• Koninginnehapje
• Quiche met ham en kaas
• Quiche met ham en witloof
• Quiche van de chef
• Quiche met zalm en broccoli
• Scampi’s in look room
• Lasagne met zalm
• Normandische Tongrolletjes
• Oostendse Vidé
• Pasteitje van de chef
( kalkoen met prei en gerookt spek )
• Salade van gebakken kipreepjes,
Spekjes en pijnboompitten, tomaten
Coulis
• Vitello Tonato

Sauzen:

• Champignonroomsaus
• Jagerssaus - Jachtsaus
• Peperroomsaus
• Vleessaus
• Stroganoffsaus
• Druivensaus
• Rode wijnsaus
• Graanmosterdsaus
• Rozemarijn saus
• Tomatensaus
• Ajuinsaus
• Dragonsaus
• Ananassaus

Aardappelgerechten:

• Puree
• Aardappelgratin
• Bakaardappeltjes
• Kroketten
• Frietjes

• Wortelpuree
• Boerenkoolstamppot
• Knolselderpuree
• Spinaziepuree

Warme Groenten:

• Parijse wortelen
• Wortel Schijfjes
• Wortelen en erwtjes
• Witloof
• Broccoli en/of Bloemkool
• Boontjes
• Prei
• Appeltjes met veenbessen
• Groentemix
• Salademix (Koude groenten)

Alle groenten zijn appart verkrijgbaar