Bedrijfsfeesten / Bedrijfs-evenementen / Dagdagelijkse katering

Offerte aanvragen

Je onderneming op de kaart zetten in de sector door hét bedrijfsfeest te geven? Vertrouw op ons. Na een grondig intakegesprek creëren we jouw uniek bedrijfsevenement.

Voor wie

Elk bedrijf heeft vier belangrijke menselijke assets. Het eigen personeel, de klanten, de leveranciers en allerhande andere partners.

  • Hard gewerkt? Je eigen personeel extra bedanken? Zet je bedrijf één dag of avond volledig op stelten. Een personeelsfeest organiseren is altijd een prachtidee.

  • Imponeer je klanten met een indrukwekkend bedrijfsfeest. Geen idee hoe of geen tijd om een imposant bedrijfsevenement op poten te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat er nog tot lang nadien over je bedrijf gesproken wordt!

  • Onderhouden van contacten is zeer belangrijk. Leveranciers hou je beter te vriend en waar ga je liever naar toe met vrienden dan naar een goed feest? Bedrijfsfeesten zijn dus zeker goed om ook je trouwe leveranciers uit te nodigen.

  • Sponsors van events, partners, concurrenten of vergeten contacten. Een bedrijfsfeest is een ideale gelegenheid om eens deze mensen uit te nodigen en opnieuw contact te zoeken. Wij zorgen ervoor dat je bedrijfsevenement vlekkeloos en zonder zorgen verloopt.

 


Via deze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.
U bent op dit moment slechts 3 stappen verwijderd van een fantastisch bedrijfsfeest. Geheel vrijblijvend kunt u bij ons een offerte aanvragen.

1: Allereerst kiest u een feestconcept waar uw voorkeur naar uit gaat.
2: Hierna kiest u een locatie en voert u het totaal aantal verwachte gasten in.
3: Als laatste vraagt u de offerte aan.


 

Meer dan 12 jaar nu verzorgen we met succes feesten en catering voor bedrijven en particulieren. Gaande van business lunches of diners tot huwelijksfeesten, barbeque’s en nog veel meer. Deze verscheidenheid in ons aanbod gekoppeld aan een een sterke prijs-kwaliteitsverhouding stellen de meeste van onze klanten erg op prijs. Voeg daar nog een service tot in de puntjes aan toe en u weet waarom u uw evenement aan ons toevertrouwd.

Alle feesten en evenementen gaande van huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, communie’s,
verjaardagen, jubilea, congrescatering, bedrijfscatering, ...etc. Walking dinners
Receptie’s, buffetten, Barbeque’s, desserts, live cooking, wokbuffet, ...etc.
Feestverzorging op maat. All-in of modulair met of zonder dranken, bediening, materialen ....
Onze klanten zijn koning!

 

Dagdagelijkse katering: