
België
Stoofvlees op vlaamse wijze
Vidé eigen bereiding
Filetgebraad met mosterd saus
Geserveerd met frietjes en/of kroketjes
Salade buffet (sla, tomaat, wortel, komkommer)

Noorwegen
Gegarneerde zalm
Gerookte heilbot en zalm
Gevulde eitjes
Tongrolletjes met kruiden dressing
Gevulde tomaat met crab
rauwkost, tartaar en cocktail, broodjes

USA
Hamburger op zijn Amerikaans (rundsburger/ kipburger)
Sotdog (knakworst/ lange hamburger)
Spareribs en/of hete kippenvleugeltjes in curry
Zuurkool en/of ajuin
Sauzen (mayonaise/ ketchup/ mosterd)

Italië
Pasta van de chef
Tortellini met roomsaus
Spirelli met 3 kazen
Penne bolognaise
Broodjes en gemalen kaas

Mexico
Chili con carne
Al bondigas (gehaktballetjes in tomatensaus met ui, paprika en pepers).
Taco’s gevuld met vlees en groenten (pikant! Naar voorkeur)

Griekenland
Souvlaki (vleesspiesen)
Gyros (reepjes vlees)
Calamares (inktvisringen)
Moussaka
Griekse salade van de chef
Grieks brood met kruidenboter

Frankrijk
Franse uiensoep met croutons en geraspte kaas
Biefstukjes met pepersaus
Coq au vin
Salade Niçoise met tonijn en ansjovis
Stokbrood met lookboter

Duitsland
Bratwursten (braadworst) en sauerkraut (zuurkool), puree/ zuurkool/gerookte worst/casselerrib/spek, varkensgebraad - schweinegebrat met een heerlijke vleessaus, jagerschnitzel met champignons, zure augurken en zilveruitjes, gebakken aardappeltjes - bratkartoffeln, kartoffelsalat

Nederland
Snert (dikke Hollandse erwtensoep)
Kipsaté met pindasaus
Broodje kroket
Zuurvlees
Kibbeling en tartaar