Op zoek naar een feestpartner met ervaring, kwaliteit en creativiteit?

Omdat traiteur Raf Loos luistert naar uw wensen en noden kan ons team van elk feest een uniek event op maat van uw behoeften leveren. Naast een heerlijke gastronomie mag u bij traiteur Raf Loos uiteraard ook rekenen op een uitstekende dienstverlening.

Heerlijke gastronomie op uw maat

Ervaring

Al meer dan 15 jaar groeit het bedrijf van Raf gestaag. De horeca microbe werd met de paplepel in de familie ingegeven. Deze passie vertaalt Raf dagelijks in zijn gerechten en service.

Creativiteit

Creatieve totaalconcepten voor particulieren en bedrijven van dagelijkse catering over vergaderlunches, netwerkrecepties tot grote bedrijfsfeesten.

Kwaliteit

Een creatief menu op basis van dagverse ingrediënten, gecombineerd met onze professionele aanpak maken van uw evenement een gegarandeerd succes.

Uniek

Een reis doorheen tal van smaken en invalshoeken met ons landenbuffet, een frissen aanpak en inkleding, een aanpak op maat van elk budget. We maken van elke gelegenheid een uniek gebeuren.

Jouw kwalitatieve partner met ervaring en creativiteit.

Smaakt dit naar meer?

Wij zijn uw feestpartner bij uitstek!

Wij verzorgen warme en koude buffetten voor groepen van meer dan 10 personen. Steeds tot in de puntjes verzorgd. Ons motto is: "Alles is mogelijk" Wij laten niets aan het toeval over en gaan voor al onze mules steeds op zoek naar een combinatie tussen traditie en vernieuwing.
Voor elk wat wils!
 

Traiteur Raf neemt uw smaakpapillen op een culinaire rondreis.

Neem contact op

Totaalconcepten op uw maat

Van catering op maat over buffetten, inclusief stijlvolle bediening, voorzien we het totaalconcept van uw evenement. Van tafels, stoelen, tenten en alle andere nodige materialen; u kan gerust genieten terwijl wij zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Heb je even geen zin om te koken?

Dan hebben wij de beste oplossing voor jou.

Elke dag dagvers bereid per bestelling die jij doet!

 

Bezoek onze webshop